lauantai 29. joulukuuta 2012

New Year's Eve (2011)





Love Actually -elokuvan menestyksen innoittamana amerikkalaiset vähemmän yllättäen päättivät toisintaa konseptin. New Year's Eve on heidän toinen elokuvansa samalla idealla ja nimensä mukaisesti tämä episodielokuva käsittelee uuteen vuoteen sijoittuvia tarinoita. Ruudussa nähdään mm. Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Halle Berry, Alyssa Milano, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Ashton Kutcher, Sarah Jessica Parker, Hilary Swank, Sofía Vergara, John Lithgow ja Matthew Broderick.

Törkeän määrän tähtiä ja piilomainontaa sisältävä New Year's Eve on roskaa alusta loppuun. Tarinat eivät ole kiinnostavia ja ainoa yhdistävä tekijä on hahmojen järjetön kiire ja stressi. Huonosti ohjattu teos on puuduttavaa katseltavaa eikä siinä ole minkäänlaista vetovoimaa tai haettua taianomaista tunnelmaa. Henkilöhahmot ovat paikoin liian pirteitä ja korostettuja ja Vergaran hahmo on kopioitu suoraan hänen roolistaan Modern Family-sarjassa.

Huonolla tavalla epäuskottava New Year's Eve on ponneton yritys episodielokuvan saralla ja osoittaa, että pelkillä tähdillä ei tee mitään, jos heille ei anna kunnollista näyteltävää. Pysykää kaukana tästä.


2 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...