perjantai 19. huhtikuuta 2013

Parental Guidance (2012)





Parental Guidance on komedia, jossa nuori pariskunta joutuu pyytämään toisen vanhempia vahtimaan lapsiaan työmatkan ajaksi. Modernien ja perinteisten kasvatusmenetelmien kohtaaminen ei kuitenkaan suju mitenkään ongelmattomasti ja samaan aikaan isovanhempien pitäisi käsitellä myös omia ongelmiaan. Elokuvan pääosissa ovat Billy Crystal, Bette Midler, Marisa Tomei ja Tom Everett Scott.

Sukupolvien yhteentörmäyksestä kertova Parental Guidance on melko perinteinen komedia. Juoni on mutkaton eikä yllätyksiä ole tarjolla. Hahmot ovat tyypillisen liioiteltuja ja ylisuojelevia curling-vanhempia tekisi lähinnä mieli läpsiä. Isovanhemmat ovat paikoin aivan yhtä kuutamolla, mutta valitettavasti tämä kaikki on hauskaa vain paikoittain. Näyttelijäsuoritukset menettelevät, mutta millään saralla tämä elokuva ei loista. "Koomiset" musiikit kertovat tyhmemmällekin katsojalle, että kohta pitäisi nauraa.

Latteita elämänopetuksia ja turhaa haikailua tuputtava Parental Guidance on elokuva, jossa kukaan ei ole väärässä. Sinällään se sopii koko perheelle, mutta tuskin viihdyttää muita kuin keskinkertaisten kasarikomedioiden ystäviä.


4 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...