sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Weeds (2005) –sarja, 8. tuotantokausi / Season 8



Weeds –sarjan kahdeksas ja samalla viimeinen tuotantokausi alkaa paljastuksella siitä, ketä ammuttiin edellisen kauden viime sekunneilla. Siitä jatketaan kohti perhekeskeistä kautta, jolla nähdään mm. rehellistä työtä ja alan vaihdoksia, perheenlisäystä, muutama avioliitto, perheen jakautuminen, vanhan suolan janottaminen ja paluu alkuun. Sarjan pääosissa jatkavat vanhat tutut Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon ja Justin Kirk.

Weeds -sarjan viimeinen kausi pohjustaa loppua pitkään ja on tyyliltään rauhallisempi kuin edelliset. Se on myös muita kausia lämminhenkisempi ja sisältää poikkeuksellisen koskettavia hetkiä. Mukana on toki lisää absurdeja tapahtumaketjuja, kohtauksia ja henkilöitä sekä hivenen liikaa Nancyn ärsyttävää siskoa.

Mustalla huumorilla täytetty Weeds on ollut epäsovinnaisten sarjojen tiennäyttäjä, joka on tehty hymy huulessa ja ilman ylimääräistä väkivaltaa. Se on kuitenkin saavuttanut pisteen, jossa uusia järkytyksen aiheita ei enää oikein löydy koska kaikki on jo nähty ja tehty. Weeds -sarjan viimeinen kausi ei sisällä samaa korkealentoista menoa kuin edelliset, mutta tarjoaa kuitenkin tyydyttävän ja melko vähän kliseitä sisältävän lopun huumekauppiaaksi ryhtyneen kotiäidin seikkailuille. Vaikka sarja olikin jo aika lopettaa, jää katsojalle haikea olo kahdeksan kauden hauskuuden jälkeen. Tämä on yksi niistä sarjoista, joita jään muistelemaan lämmöllä kaikista sen vioista huolimatta. Weedsin alkuhetkiä voi fiilistellä Snoop Doggin kappaleella ”It's the MILF Weed”, joka tiivistää kaiken olennaisen sarjasta: 





8 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...