torstai 13. joulukuuta 2012

Resident Evil: Retribution (2012)





















Resident Evil: Retribution jatkaa kumipukuun sonnustautuneen Milla Jovovichin seikkailuja zombieta vastaan taistelevana Alicena. Tällä kertaa tavoitteena on paeta Umbrella-yrityksen testilaitoksesta vastarintaliikkeen avustuksella. Muissa rooleissa nähdään mm. Bingbing Li ja Michelle Rodriguez.

Futurismia, omituisia mutantteja ja piilomainontaa ruudulle tuova Resident Evil: Retribution ei sisällä minkäänlaista juonta vaan etenee tietokonesimulaatiosta toiseen sankarittaremme ampuessa ja hakatessa kaikkea, joka liikkuu. Seuranaan hänellä on uusia ja vanhoja tuttuja sekä harvinaisen typerät pahikset ja huonot sutkautukset. Näyttelijäsuoritukset loistavat poissaolollaan, kuten myös itseironia, joka olisi voinut pelastaa edes osan tästä tylsyydestä.

Resident Evil: Retribution on visuaalisesti onnistunut muutamaa huonoa tietokone-efektiä lukuunottamatta, mutta musiikit ovat halvan oloiset ja toisinaan ärsyttävät. Mysteerit lässähtävät pahasti ja ylipitkä loppukohtaus on puuduttavaa katseltavaa. Edes huomattavasti vanhentunut Jovovich ja muut naishahmot vähissä vaatteissa eivät pysty pelastamaan tätä sisällön puutteesta kärsivää ajanhukkaa.


4 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...