tiistai 20. marraskuuta 2012

The Odd Life of Timothy Green (2012)




The Odd Life of Timothy Green on fantasiadraama, jossa hedelmätön pariskunta listaa unelmiensa lapsen kaikki ominaisuudet papereille, jotka he hautaavat laatikossa talonsa takapihalle. Pian nuo piirteet omaava poika ilmestyy heidän elämäänsä, mutta Timothy ei olekaan aivan tavallinen lapsi. Elokuvan pääosissa ovat Jennifer Garner, Joel Edgerton ja CJ Adams.

Todella omalaatuisesta esiteinistä kertova The Odd Life of Timothy Green on elokuva, jossa on ikuinen syksy. Sen tarina on toisinaan iloinen, mutta enimmäkseen se on surullinen ja alakuloinen lievällä myötähäpeällä täydennettynä. Elokuvan värimaailma heijastelee sekin syksyä, ja on oikeastaan tylsä ja paikoin turhan realistinen fantasiaelokuvaan. Koskettavat musiikit ja hieno kuvaus ovat sen sijaan positiivinen yllätys. Näyttelijäsuoritukset ja hahmot jäävät molemmat aavistuksen latteiksi.

The Odd Life of Timothy Green peräänkuuluttaa suvaitsevaisuutta ja tavoittelee maagista tunnelmaa, mutta onnistuu molemmissa vain paikoin. Melankolisen ilmapiirin omaava elokuva kulkee katsojan arvaamaan suuntaan, mutta ei tunnu itse tietävän minne on menossa.


6 / 10


IMDB

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...