torstai 1. marraskuuta 2012

The Amazing Spider-Man (2012)


The Amazing Spider-Man on uusi versio kaikkien tunteman supersankarin uran alkuhetkistä. Vain 10 vuotta edellisen filmatisoinnin jälkeen tehdyn elokuvan on ohjannut Marc Webb ja sen pääosissa ovat Andrew Garfield, Emma Stone ja Rhys Ifans.

The Amazing Spider-Man eroaa edellisestä tuotoksesta muutamalla tavalla. Ensinnäkin kyseessä on huomattavasti synkempi ja vakavampi elokuva. Toinen iso ero on siinä, että hahmoissa on enemmän särmää ja inhimillisyyttä. Tarina on hieman erilainen ja tällä kertaa Hämis joutuu käyttämään apunaan myös tekniikkaa.

Pääosien näyttelijät tekevät hyvät suoritukset ja varsinkin naapurintyttömäinen Stone ilahduttaa suorituksellaan. Toimintakohtauksissa on vauhtia ja romanttisissa kohtauksissa tunnelmaa. Kyseessä onkin edellistä sovitusta jännittävämpi ja koskettavampi elokuva, jossa efekteillä kikkailua on vähennetty.

The Amazing Spider-Man ei tuo paljoa uutta pöytään, mutta on silti parempi kuin edeltäjänsä. Hienosti ohjattu teos jaksaa viihdyttää, jos sattuu pitämään supersankarielokuvista.


7 / 10


IMDB

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...