keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Win Win (2011)


Win Win on urheiluhenkinen draama, jossa pikkukaupungin juristi (Paul Giamatti) pettää asiakastaan vain päätyäkseen hetken kuluttua ottamaan tämän tyttärenpojan (Alex Shaffer) luokseen asumaan. Poika paljastuu loistavaksi painijaksi ja hetken näyttää siltä kuin koulun huonosti pärjännyt joukkue saisi kauan kaivattua potkua ja juristi itse pääsisi eroon taloudellisista ongelmistaan. Edellä mainittujen lisäksi muissa isommissa rooleissa nähdään Amy Ryan ja Bobby Cannavale.

Elokuvan tarina on koskettava ja ajatuksia herättävä. Urheilu on sivuosassa ja pääasiassa Win Win käsittelee ihmissuhteita, hylkäämistä ja hyväksikäyttöä. Giamatti tekee loistosuorituksen pohjimmiltaan hyväntahtoisena epäonnistujana ja Shaffer teininä, joka etsii paikkaansa maailmassa.

Win Win on vakavaa draamaa, mutta tietty pilke silmäkulmassa on säilytetty ja elokuvasta jää lopulta positiivinen olo. Kyseessä ei ole millään tasolla poikkeuksellinen elokuva, mutta kokonaisuus on ihan nautittava ja jaksaa pitää mielenkiinnon yllä.


7 / 10


IMDB

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...