maanantai 15. lokakuuta 2012

Madagascar 3 / Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012)


Madagascar 3: Europe's Most Wanted (Suomessa “Madagascar 3”) jatkaa eläintarhasta hukkuneiden kaverusten omituisia seikkailuja. Tällä kertaa tavoitteena on päästä Afrikasta takaisin Yhdysvaltoihin. Matka joudutaan kuitenkin aloittamaan Euroopasta, jossa eläimet liittyvät sirkukseen voidakseen matkustaa huomaamatta. Samalla elokuvaan saadaan kasa uusia hahmoja ja leijonan päätä seinälleen himoitseva pahis jahtaamaan koko konkkaronkkaa.

Tuttujen hahmojen päälle rakennettu dynamiikka toimii hienosti uusien kanssa yhteen ja hyvin tahditettu tarina on todella vauhdikas. Jopa niin vauhdikas, että Madagascar 3 saattaa mennä joillakin pahasti yli hilseen. Toimintakohtaukset ovat täysin päättömiä ja välillä katsojalle tarjoillaan LSD-höyryisiä sirkusesityksiä. Elokuvasarjalle tyypilliseen tapaan kaikkea tahdittavat tunnetut pop-kappaleet tai niiden uudelleensovitetut versiot. Hulluttelun ohessa elokuva käsittelee muutamia aikuisempia aiheita ja useat vitsit ja dialogit ovat selvästi vanhemmille katsojille suunnattuja. Osa voi olla jopa pelottavia perheen pienemmille. Animaatio ja ääninäyttely ovat huippuluokkaa ja niitä on ilo seurata.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted on moderni animaatioseikkailu, jonka välitön tunnelma ja täydellisen liioiteltu toiminta saavat katsojan rentoutumaan ja nauttimaan. Ehdotonta katsottavaa koko perheelle.


8 / 10


IMDB

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...