sunnuntai 16. syyskuuta 2012

MIB III - Miehet mustissa 3 / Men in Black 3 (2012)



Men in Black 3 (Suomessa ”MIB III - Miehet mustissa 3”) jatkaa tummiin pukuihin sonnustautuneiden agenttien muukalaisjahtia kymmenen vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa avaruusvankilasta karannut pahis yrittää murhata agentti K:n menneisyydessä ja agentti J joutuu matkustamaan 60-luvulle pelastaakseen työparinsa ja maapallon. Will Smithin ja Tommy Lee Jonesin rinnalla nähdään uutena kasvona Josh Brolin.

Men in Black 3 jatkaa tavallaan vanhoilla tutuilla linjoilla, mutta selvästi vanhentunut Tommy Lee Jones korvataan menneisyydessä seikkailtaessa vähemmän kyynisellä versiolla itsestään (Josh Brolin) eikä vanhaa herraa nähdä ruudussa kovinkaan paljoa. Elokuva on tällä kertaa liian totinen ollakseen hauska; oikeastaan se on mielikuvitukseton, ennalta-arvattava ja paikoin jopa masentava. Tarina kerrotaan ponnettomasti ja se etenee usein liian hitaasti. Näyttelijäsuoritukset ovat tylsiä ja henkilöhahmot pinnallisia. Efektit sentään ovat onnistuneet. Musiikit noudattelevat edellisistä elokuvista tuttua hilpeähköä linjaa, mutta eipä niissäkään varsinaista potkua ole.

Men in Black 3 sisältää muutamia hauskoja hetkiä, mutta oikeastaan kaikki vitsit on nähty jo edellisissä osissa eivätkä omituiset muukalaiset ole enää itsessään huvittavia. Tämä on niitä jatko-osia, joista sinua on aina varoiteltu ja joiden katsomisesta ei jää oikein mitään käteen. 


5 / 10



Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...