perjantai 29. kesäkuuta 2012

The Raid Redemption (2011)



The Raid Redemption (alkuperäinen nimi “Serbuan maut”) on walesilaisen ohjaajan Gareth Evansin Indonesiassa tuotettu toimintaelokuva SWAT-tiimistä, joka lähtee tyhjentämään gansterien hallussa olevaa kerrostaloa.

Tarjolla on tuhtia toimintaa, jossa ihmisiä vedetään kylmäksi tavalla jos toisellakin. Luvassa on aseita, puukkoja ja hemmetisti silat-kamppailulajia. Juonen tilalla tässä elokuvassa on kasa kliseitä, mutta eipä näitä kukaan varmaan juonen takia katsokaan. Samalla voidaan unohtaa sellaiset sivuseikat kuin näyttelijäsuoritukset ja henkilöhahmot.

The Raid Redemption tarjoilee kuitenkin tiukkaa actionia ja hyviä koregrafioita, joita pystyy jopa seuraamaan. Esiintyjät ovat huippuluokkaa oman lajinsa hallinnassa ja tällä kertaa sehän riittää. Kuten juhlissa, myös tässä elokuvassa pidot paranevat kun väki vähenee ja lopulta tarina nivoutuu melkein kasaan. Jos haluat nähdä elokuvan, älä katso tätä. Jos haluat nähdä hienosti toteutetun ja tuoreen oloisen puolentoista tunnin turpaanvetosession, tämä on sinulle.



6 / 10


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...